26 Απριλίου 2007

Μετακομίζω....

Βρήκα το κλειδί
Άλλαξα γειτονιά










Είχα χάσει, μπερδέψει ,δεν ξέρω και γω τι είχα κάνει τους κωδικούς εισόδου στο ιστολόγιό μου : toxeri.blogspot.com ,έτσι αφου δεν έβγαζα άκρη και η βοήθεια απο την υπερδύναμη αργούσε πήγα σε άλλη γειτονιά εδώ :xeri.wordpress.com ,
Οι πόρτες είναι ανοιχτές για τις επισκέψεις και τις φιλοξενίες ,η κάβα φορτωμένη με τσίπουρα ,ρακιές,σούμες ,κρασιά ,το ψυγείο γεμάτο και σε λίγο καιρό ελπίζω να έχουμε και μουσική ...ανοίξαμε και σας περιμένουμε!
Σήμερα με καθυστέρηση ήρθε και η....βοήθεια απο την υπερδύναμη αλλά είπαμε Καινούργια Γειτονιά .
Μου δώσανε καινούργια κλειδιά για το παλιό μου σπίτι και με την ευκαιρία ανεβάζω το ποστ αυτό προς ενημέρωση για την μετακόμηση.
Δροσοπλάτανε τι θα έκανα χωρίς εσένα;
ΦΙΛΟΣ ...οτι πολυτιμότερο μπορεί να έχει κανείς στην ζωή!
Χίλια ευχαριστώ ......

19 Απριλίου 2007

Λογικό Ον ο Άνθρωπος !

σε λίγες ώρες μόνο:
32 τα θύματα στο μακελειό της Δευτέρας στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια,των ΗΠΑ ενω δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επισήμως ο κατάλογος των θυμάτων του 23χρονου Νοτιοκορεάτη Τσο Σεούνγκ-Χούι, καθώς δεν έχουν αναγνωριστεί όλοι οι νεκροί. Ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό, μεταξύ αυτών είναι ένας Ισραηλινός καθηγητής, ρουμανικής καταγωγής, που είχε επιζήσει του Ολοκαυτώματος, δύο Λιβανέζοι φοιτητές, ένας Ινδός καθηγητής, ένας Περουβιανός σπουδαστής και μία Καναδή δασκάλα .
απο την news.ert.gr


σε μια μέρα μόνο:
σε 170 έφτασε ο συνολικός αριθμός των νεκρών και σε 200 των τραυματιών από τις επιθέσεις που σημειώθηκαν την Τετάρτη στη Βαγδάτη, μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση από τον ιρακινό πρωθυπουργό Νούρι αλ Μάλικι ότι το Ιράκ θα έχει αναλάβει ως το τέλος του έτους τον έλεγχο της ασφάλειας ολόκληρης της χώρας από τις ξένες δυνάμεις.
απο το e-go.gr


σε λίγα λεπτά μόνο:
ΤΕΣΣΕΡΑ άτομα έχασαν τη ζωή τους από επίθεση αγνώστων στον εκδοτικό οίκο Zirve στην περιοχή Μαλάτια στην Τουρκία. Οι δράστες έκοψαν το λαιμό τριών ανθρώπων μέσα στο κτίριο, ενώ ένα άτομο εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NTV.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία έγιναν συλλήψεις έξι υπόπτων, ενώ τα τουρκικά ΜΜΕ μετέδωσαν πως τα θύματα βρέθηκαν με δεμένα τα πόδια και τα χέρια.
Ο υπεύθυνος του εκδοτικού οίκου ανέφερε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ότι ο οίκος δεχόταν απειλές για τα βιβλία που εκδίδει, χριστιανικού κυρίως περιεχομένου
απο την Καθημερινή


Λόγοι ,αιτίες ,αναλύσεις ...δεν αρκούν,δεν φτάνουν!
Θα μου πείς : πάντα γίνονταν αυτά !...η οχι?
Σαν τα σκυλιά ...Οχι!







"DOGS" By Dan Witz


ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ

18 Απριλίου 2007

Ανομολόγητος ΄Ερωτας η Πέτρα του Ήλιου

Τι είναι ο ανομολόγητος έρωτας;
Η πέτρα του ήλιου η καυτή ,
το νερό το αλμυρό της θάλασσας
το φωτεινό δωμάτιο χωρίς Θέα ,
ο σκοτεινός δρόμος ο βρώμικος με το άρωμα νερατζιάς ανθισμένης.
μια εικόνα που αλλάζει,σαν σκιά με ακολουθεί ,η σκιά μου !



by wk inderact
























Η ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ


...Βαδίζω μέσα στις στοές των ήχων,

ρέω ανάμεσα στις παρουσίες που αντηχούν,

σαν τον τυφλό διασχίζω τις διαφάνειες,

ένας κατοπτρισμός μ’ εξαφανίζει, γεννιέμαι μέσα σ’ έναν άλλον,

ω δάσος με τους μαγεμένους κίονες,

κάτω απ’ τα τόξα του φωτός διεισδύω

σε διαδρόμους φθινοπώρου διάφανου,



πηγαίνω στο κορμί σου καθώς πάω με τον κόσμο,

η κοιλιά σου είν’ ένας τόπος ηλιόλουστος,

τα βυζιά σου δυο εκκλησιές όπου το αίμα

δοξολογεί τα παράλληλα μυστήριά του,

τα βλέμματά μου σε σκεπάζουν όπως ο κισσός,

είσαι μια πόλη πολιορκημένη από τη θάλασσα,

ένα τείχος χωρισμένο από το φως

σε δυο μισά, χρώμα ροδάκινου,

ένας τόπος αλατιού, βράχων και πουλιών,

κάτω απ’ το νόμο της συσπειρωμένης μεσημβρίας,



ντυμένη το χρώμα των πόθων μου

σαν τη σκέψη μου πηγαίνεις γυμνή,

μέσα στα μάτια σου βαδίζω όπως στο νερό,

οι τίγρεις πίνουνε στα μάτια σου νερό,

το κολιμπρί καίγεται σ’ αυτές τις φλόγες,

πάω στο μέτωπό σου όπως στο φεγγάρι,

όπως το σύννεφο στη σκέψη σου,

πάω ακολουθώντας την κοιλιά σου όπως στα όνειρά σου,

.............

ΟΚΤΑΒΙΟ ΠΑΖ


μετάφραση: Γιώργος Μακρής

17 Απριλίου 2007

Μέσα η Έξω ;



















by dan witz

Χτυπάς,τρυπάς το σίδερο
κρυφακούω
μυρίζει το φρέσκο χρώμα στο παράθυρο
πόσα χρόνια έχει να ανοίξει ,να το ανοίξεις ;
Η πόλη , η μεγάλη πόλη
περνώ μέσα απο τα κάγκελα
δεν περνάς μέσ' απο τα κάγκελα.
Δρόμος ,σκαλιά ,πόρτα ,κουδούνι
χτυπάς ανοίγω
Ενα πουλί χρωματιστό πουλί!
στην μεγάλη πόλη ,
χτυπάς τρυπάς ,
και μέσα και έξω ,
και παντού και πουθενά.
















bydan witz

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!

Διάβασα ,( τα ξέρουμε όλοι) στο ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ και στον VRYPAN μια συγκλονιστική μαρτυρία απο το ιστολόγιο fakellaki.blogspot.com για φακελάκια ,γιατρούς, νοσοκομεία
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ

15 Απριλίου 2007

Diego Armando Maradona

Παίξε μπάλα ξανά! Play football again!

Ο Ντίεγκο το τελευταίο καιρό μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία, η υγίεια του είναι κλονισμένη .Είναι απο τις στιγμές που δείχνει να έχει χάσει τη μπάλα .Τα πάθη του δεν μπόρεσε ποτέ να τα κοντρολάρει ,ίσως γιατί δεν κοντρολάρονται ,αλλιώς τι πάθη θα ήταν .
Απρόβλεπτός στην μπάλα απρόβλεπτος στην ζωή του . Με γοητεύει ,με συναρπάζει με στεναχωρεί...
Τελικά η Ζωή του ήταν ...είναι μόνο η Μπάλα.
Περαστικά σου Ντίεγκο.

14 Απριλίου 2007

Μέσα σε αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Ο καθρέφτης είναι παραμορφωτικός άλλοτε τρομακτικός άλλοτε αστείος...
















BG's photos


Ενα ανυπόγραφο σχόλιο στην εφημερίδα Πρίν στην οποία είναι διευθυντής στάθηκε η αφορμή για την απομάκρυνση του Γιώργου Δελαστίκ απο την εφημερίδα Καθημερινή στην οποία επίσης εργαζόταν .

Ιδού το σχόλιο :
"Αναδιατάσσουν τους πράκτορές τους στα ελληνικά ΜΜΕ οι Αμερικανοί, τοποθετώντας τους σε θέσεις-κλειδιά τηλεοπτικών σταθμών και πρωτίστως εφημερίδων σ' αυτή τη φάση. Τους μετακινούν μεθοδικά από το ένα έντυπο στο άλλο, επιδιώκοντας να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες προβολής των αμερικανικών θέσεων. Έχοντας πλέον συνειδητοποιήσει ότι οι σχέσεις τους με ορισμένους εκδότες δεν αρκούν για να τους διασφαλίσουν το πέρασμα της αμερικανικής γραμμής και των αρχών που σταδιακά θα διαμορφώσουν μια ελληνική κοινή γνώμη ευνοϊκή προς τις ΗΠΑ, οι Αμερικανοί ασχολούνται μεθοδικά με το να διασπείρουν τους πράκτορές τους στον ευρύτερο δυνατό αριθμό εντύπων, αποφεύγοντας άχρηστες υπερσυγκεντρώσεις ανθρώπων τους σε ορισμένα έντυπα, όσο σημαντικά και αν είναι αυτά.
Το γεγονός ότι το σύνολο σχεδόν των μεγάλων ελληνικών εφημερίδων πολιτικής επιρροής έχει περιέλθει σε φάση "τέλους εποχής" λόγω εξάντλησης των βιολογικών ορίων των περισσότερων παραδοσιακών εκδοτών και λόγω υπέρογκων χρεών, διευκολύνει τα μέγιστα τα σχέδια των Αμερικανών.
Αλλαγές κυοφορούνται και στο ιδιοκτησιακό καθεστώς πολλών ΜΜΕ. Κυκλοφορούν ήδη αρκετές φήμες και πληροφορίες για μυστηριώδεις υπεράκτιες εταιρείες που γίνονται κάτοχοι αξιόλογων ποσοστών του μετοχικού κεφαλαίου εταιρειών που κατέχουν ΜΜΕ.
Η ουσία είναι πως ο αμερικανικός έλεγχος επί ελληνικών μέσων ενημέρωσης ουδέποτε ήταν τόσο ισχυρός όσο σήμερα, αν πιστέψει κανείς τα όσα λέγονται. Πρόκειται για εξέλιξη με μοιραίες πολιτικές επιπτώσεις."


Με αφορμή αυτό το γεγονός θυμήθηκα ένα κείμενο του δημοσιογράφου Γιάννη Διακογιάννη για την εκδήλωση της "Συσπείρωσης Δημοσιογράφων-Δούρειος Τύπος", με θέμα <<"Επικοινωνία εναντίον Κοινωνίας>> που διοργανώθηκε στην ΕΣΗΕΑ την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2006.

Ο Γιάννης Διακογιάννης είχε καταθέσει:

"Σε σύσκεψη μεγάλου καναλιού ο διευθυντής σύνταξης ζήτησε από τους παριστάμενους να μην θιγεί προσωπικά ο Τζωρτζ Μπους.
Ίσως το περιστατικό να μην είχε την αξία του, εάν δεν συνοδευόταν με την παρότρυνση του ίδιου διευθυντή να αποχωρήσουν οι ανταποκριτές της ελληνικής εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ και των τηλεοπτικών σταθμών από τη Βαγδάτη την άνοιξη του 2003.
Τότε ήταν που αφόρητες πιέσεις εκδηλώθηκαν προς τους Ισπανούς, τους Ιταλούς και τους Έλληνες δημοσιογράφους να αποχωρήσουν από τη φλεγόμενη ιρακινή πρωτεύουσα για λόγους «ασφαλείας» τους.
Αλλά η ιστορία επαναλήφθηκε πολλές φορές. Την άνοιξη του 2001 στο Βελιγράδι έγινε προσπάθεια επηρεασμού των Ελλήνων δημοσιογράφων, ώστε να αποχωρήσουν από τη γιουγκοσλαβική πρωτεύουσα.
Σύμβουλοι τότε της ελληνικής κυβέρνησης, όπως αποκάλυψαν και πρόσφατα η τηλεοπτική εκπομπή «Φάκελοι» του Αλέξη Παπαχελά, ήρθαν σε συνεννόηση με την αμερικανική κυβέρνηση και εξαγόρασαν Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του Βελιγραδίου και διείσδυσαν σε μη κυβερνητικές οργανώσεις με στόχο-έτσι είπαν- την επαναφορά της δημοκρατίας.
Ο υπουργός εξωτερικών της Γιουγκοσλαβίας Γιοβάνοβιτς στο περιθώριο της συνέντευξης που μου παραχώρησε τον Απρίλη του 1999 μου είπε: «Πρέσβης επί τιμή, απεσταλμένος της Ελληνική κυβέρνησης διείσδυσε σε μη κυβερνητικές οργανώσεις, ανέπτυξε οικονομικές σχέσεις με αυτές και προχώρησε στον επηρεασμό ορισμένων εξ αυτών με στόχο την ανατροπή του Μιλόσεβιτς».
Την εποχή του '99 υπήρξε ένα όργιο διαβουλεύσεων, διεισδύσεων και εξαγορών π.χ. γύρω από τα σοβαρότερα κανάλια της Γιουγκοσλαβίας. Συνοδεύτηκε αυτή η εκστρατεία από το βομβαρδισμό των κεραιών της κρατικής τηλεόρασης της Γιουγκοσλαβίας έως τον τελικό βομβαρδισμό του κρατικού κτιρίου της ραδιοτηλεόρασης του Βελιγραδίου, όπου δολοφονήθηκαν συνάδελφοι μας. Το «αστείο της υπόθεσης» είναι ότι ειδοποιήθηκαν εγκαίρως οι συνεργάτες του CNN και εκκένωσαν εγκαίρως τον όροφο όπου φιλοξενούνταν.
Λίγες μέρες αργότερα ακόμη και η ... ενοχλητική κινεζική πρεσβεία δέχθηκε τα πυρά των νατοϊκών βομβαρδιστικών.
Η ιστορία είναι γνωστή...Μετά την φυλάκιση του Οτσαλάν το 1999 και την ανατροπή ορισμένων συσχετισμών στη Μέση Ανατολή, φυλακίστηκε ο Μιλόσεβιτς, ο οποίος οδηγήθηκε κι αυτός στην «αυτοκτονία».

Λίγο αργότερα το φθινόπωρο του 2001 παίχθηκε το μεγάλο παιχνίδι του Αφγανιστάν. Η αποσιώπηση ή η αντίστοιχα μεγάλη προβολή γεγονότων έδωσε και πήρε. Για παράδειγμα, ο δυτικός τύπος παρουσίασε να φλέγεται η αμερικανική πρεσβεία στην Καμπούλ! Το μόνο που είχε συμβεί ήταν να πάρει φωτιά το γκαράζ.
Όταν βρέθηκα στην Καμπούλ στα τέλη του Δεκεμβρίου του 2001 και ρώτησα τον Υπεύθυνο Τύπου της πρεσβείας για τον εμπρησμό, εκείνος γέλασε και μου είπε ότι επρόκειτο για απλή πυρκαγιά σε τμήμα της πρεσβείας. Κι όμως, το γεγονός εκείνο κάλυψε δισέλιδο των δυτικών εφημερίδων ...
Τα τελευταία χρόνια όπως καταγράφει και ο σύμβουλος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη Νίκος Γρυλλάκης σε βιβλίο των εκδόσεων Λιβάνη, η Ελλάδα βρέθηκε στο επίκεντρο εξελίξεων στα Βαλκάνια και στη Μέση Ανατολή που την οδήγησαν στην αλλαγή της εξωτερικής της πολιτικής. Δε θα είχε τόση ιστορική αξία η αναφορά του κυρίου Γρυλλάκη, αν δεν ήταν τόσο κοντά στον πρώην πρωθυπουργό. Γιατί χειρίστηκε πολύ λεπτές υποθέσεις και δούλεψε με πολύ σοβαρότητα για την αλλαγή των καθεστώτων στα Βαλκάνια.
Ανάλογες ήταν και οι δραστηριότητες που αναπτύχθηκαν κυρίως στο χώρο των ΜΜΕ παραδείγματος χάριν με το «Ίδρυμα Σόρος», όταν επιχειρήθηκε να δημιουργηθεί ένα κλίμα στα μίντια κατά των λεγόμενων «συντηρητικών» καθεστώτων των Βαλκανίων.
Ουσιαστικά και με τη σύμπραξη της Ελλάδας, επί κυβερνήσεων 1989-2004 επιχειρήθηκε η αλλοίωση των καθεστώτων των Βαλκανίων σε πιο συντηρητική κατεύθυνση.
Την περίοδο 2004-2007 η Ελλάδα πλησίασε περισσότερο την αμερικανική πολιτική, παρά την «αντίσταση Μολυβιάτη». Δηλαδή πλησίασε την αμερικανική εξωτερική πολιτική σε θέματα αγοράς αεροπλάνων και οπλικών συστημάτων-δεν είναι τυχαία η «κόντρα» με τα ρωσικά όπλα-.
Επίσης ενισχύθηκε η περαιτέρω σύνδεση με την οικογένεια Μητσοτάκη η οποία παραδοσιακά διατηρεί σχέσεις με τον αμερικανικό παράγοντα και η σχέση με τμήμα του εκδοτικού κατεστημένου. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον τελευταίο καιρό παρά το ότι η οικογένεια Μητσοτάκη διατηρεί παραδοσιακούς δεσμούς με τις ΗΠΑ δέχθηκε και αυτή αφόρητες πιέσεις για να ισορροπήσει πιο πολύ στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις. Για αυτό και έτυχε δημοσιογραφικών επιθέσεων που την στρίμωχναν σε αυτή τη μέγγενη ...
Τελικώς, η εξωτερική πολιτική της χώρας μέσα σε ένα κυκεώνα αλλαγών στα Βαλκάνια, μεγάλων ανακατατάξεων στις χώρες της Μέσης Ανατολής και στις χώρες του Μαγκρέμπ, φέρεται εγκλωβισμένη. Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και η Κύπρος δείχνουν καταδικασμένες σε αυτή την πορεία. Όλο και περισσότερο θα στενεύουν τα περιθώρια για εθνικές λύσεις. Και η Ελλάδα όλο και περισσότερο δεν θα ανήκει στους Έλληνες.
Είναι φανερό ότι η κατάσταση στην περιοχή είναι αποπνιχτική. Και επομένως δεν μπορεί κανείς να ελπίζει παρά στο συντονισμένο αγώνα των λαών για ανεξαρτησία και πρόοδο."


Ο εκδημοκρατισμός του Πλανήτη συνεχίζεται με κάθε τρόπο σε κάθε γωνιά οπου κρίνει η "Υπηρεσία" οτι χρειάζεται.

13 Απριλίου 2007

Το Παραθύρι σου Άνοιξε

Παράθυρο στο παραμύθι













Η γη στολίζεται













Ηρθε η ώρα να πέσει στην θάλασσα...τα βότσαλα καίνε!













Άστην να κυλήσει

Να 'μαστε πάλι εδώ

...ρίξαμε άγκυρα





















μέχρι το επόμενο...
Καλώς σας βρήκα ...φορτωμένος

08 Απριλίου 2007

Τι κοιτάς ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!










Καβάλα στο γαιδουράκι μου...
Πήρα τα βουνά και τα λαγκάδια .
Επιστροφή στο τέλος της εβδομάδος ,εκτός και εαν..


07 Απριλίου 2007

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Μάνα Γη













Καλή Λευτεριά

Μύρισε ο τόπος .
Γέμισε χρώματα.
Καίκια σκίζουνε την θάλασσα .
Ας τραγουδήσουμε .
Κυκλικό χορό ας στήσουμε .
Η Μάνα Γη γεννά!

06 Απριλίου 2007

Ο Ταχυδρόμος

Μεγάλη Παρασκευή

Επιτάφιος


(απο το αρχείο του Γιώργου Παπαστεφάνου)
Τον Θάνατο η Γέννηση ακολουθεί...
Ο Κύκλος.
Η Νερατζιά το άρωμά της σκορπά .
Στολίζει με χρωματιστά πανιά καράβι στο ταξίδι ,στον χρόνο ,στον χώρο .
Και αυτή την Άνοιξη η λευτεριά μπουμπούκιασε ...

05 Απριλίου 2007

Χέρι Ματωμένο

Μεγάλη Πέμπτη
Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ












Θρήνος

Είδα στον ίσκιο σου γραμμένο
Στον ουρανό τον ματωμένο
Δάκρυ πικρό και συννεφιά
Κι ήρθα και σού’βαλα στο χέρι
Σίδερο πέτρα και μαχαίρι
Και του σταυρού σου τα καρφιά

Άγρυπνο κράτησες το βόλι
Μα εγώ στης γης το περιβόλι
Θα κρύβω τη λαβωματιά
Ώσπου στο χώμα να γυρίσει
Το πεύκο και το κυπαρίσσι
Το δυοσμαρίνι κι η μυρτιά

Τώρα με τ’όνειρο χαρά σου
Μείνε κυκλάμινο του δάσου
Και πριν στον ήλιο αναστηθείς
Πάρ’ την αγάπη για κλειδί σου
Στην αμμουδιά του παραδείσου
Πού πας απόψε να σταθείς;

Νίκος Γκάτσος

04 Απριλίου 2007

ΚΑΘΑΡΣΗ

Μεγάλη Τετάρτη













Τρύπησε τα νερά , το φως γλύστρησε
Σιωπή ...
Μαρμάρινο συντριβάνι ο κολυμβητής στον ουρανό βουτάει
Στήλη φωτός
στήλη νερού
η Θάλασσα τα κύματα ελευθερώνει παρά την θέληση του Ποσειδώνα.
Ο Βουτηχτής στα νερά χάθηκε















(ψάχνοντας το τέρας)

03 Απριλίου 2007

Drame de l'immigration clandestine

Μεγάλη Τρίτη
Ονειρα ..τόσο κοντά τόσο μακριά




Τ'αστέρι του βοριά
Τ' αστέρι του βοριά
θα φέρει η ξαστεριά
μα πριν φανεί μέσα απο το πέλαγο πανί
θα γίνω κύμα και φωτιά
να σ' αγκαλιάσω ξενιτιά

Τωρα πετώ για της ζωής το πανηγύρι,
Τωρα πετώ για της χαράς μου τη γιορτή

Φεγγάρια μου παλιά
καινούρια μου πουλιά
διώχτε τον ήλιο και τη μέρα απ' το βουνό
σαν θα με δείτε να περνώ
σαν αστραπή στον ουρανό

Τ'αστέρι του βοριά θα φέρει ξαστεριά
και συ χαμένη μου Πατρίδα μακρινή
θα μείνεις χάδι και πληγή
σαν ξημερώσει σ' άλλη γη

Νίκος Γκάτσος

02 Απριλίου 2007

Τι Όμορφος Κόσμος ! What A Wonderful World !

ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Σκληρές εικόνες απο έναν κόσμο όμορφο ...

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Αν πεθάνω
αφήστε το μπαλκόνι ανοιχτό.

Το παιδί τρώει πορτοκάλια.
(Απ’ το μπαλκόνι μου το βλέπω)

Ο θεριστής θερίζει το σιτάρι.
(Απ’ το μπαλκόνι μου τον ακούω)

Αν πεθάνω
αφήστε το μπαλκόνι ανοιχτό.

ΦΕΔΕΡΙΚΟ ΓΚΑΡΘΙΑ ΛΟΡΚΑ
1898-1936

01 Απριλίου 2007

Ας Χορέψουμε!!!!










Κουραστήκαμε απο την κακογουστιά την φτήνια απο την χυδαιότητα απο την μαλακία της μάζας ...οποιός είναι άντρας ας περπατήσει μόνος του !!!!