23 Ιανουαρίου 2007

Ποιες αρκούδες ……τα ποντίκια

Το Ολλανδικό κόμμα για τα ζώα, το οποίο μπήκε στην βουλή για πρώτη φορά τον Νοέμβρη, απαγόρευσε την μυοκτόνια στα γραφεία του . Το Ολλανδικό Κοινοβούλιο στεγάζεται σε μεσαιωνικά κτίρια με πυργίσκους και τάφρους και αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με έντομα και τρωκτικά.
Το κόμμα για τα ζώα πρότεινε την τοποθέτηση παγίδων στην πτέρυγα του Κοινοβουλίου που βρίσκονται τα γραφεία του ,και στην συνέχεια να αφεθούν ελεύθερα τα ποντίκια χωρίς να πάθουν τίποτα. Τι ευαισθησία αυτοί οι Ανθρωποί , 100 χρόνια μπροστά είναι οι Ευρωπαίοι , ρε παιδί μου!!.
Δεν έχουμε πρωθυπουργό και τον Σημίτη[ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ] που να πάρει ο διάολος! ο οποίος την είχε μια αλλεργία στα ποντίκια...….αν και εδώ που τα λέμε τα τρωκτικά δεν τα πειράξαμε ποτέ εδώ στη Ελλάδα , είναι προστατευόμενο είδος, το μοναδικό ίσως . Θα μου πείς ότι εδώ δεν έχουμε κόμμα για τα ζώα , ναι αλλά έχουμε κόμματα με ζώα .
Οι αρκούδες δεν έχουν κοιμηθεί ακόμη , οι πολιτικοί δεν έχουν ξυπνήσει ακόμη , και ούτε πρόκειται, οι πολίτες πότε θα ξυπνήσουμε;
Η χώρα που ζούμε , εκτός απο χώρος διακοπών βορειοευρωπαίων συνταξιούχων,είναι τελικά ένα απέραντο………………. θερμοκήπιο .
Η μετάλλαξη προχωρεί κανονικά.

1 σχόλιο:

coolplatanos είπε...

Γεια και χαρά σου Μαραδό με τη φρέσκια σου ματιά στα τεκταινόμενα!
Αυτό με τα ποντίκια μου θύμισε το άλλο που είχε πει κάποτε μία φίλη για τις αράχνες που είχαν μαζευτεί σε ένα σπίτι που μέναμε και δεν είχαμε προκόψει να τις ξεσκονίσουμε. Αν μας ρωτήσουν είχε πει θα πούμε ότι κάνουμε συλλογή από αράχνες... Τα ποντίκια που αφήνουν ελεύθερα που πάνε μετά; Δεν τα σκοτώνουν κάποιοι άλλοι που κάνουν μυοκτονία ή τα κάνουν οι ίδιοι συλλογή;