19 Απριλίου 2007

Λογικό Ον ο Άνθρωπος !

σε λίγες ώρες μόνο:
32 τα θύματα στο μακελειό της Δευτέρας στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια,των ΗΠΑ ενω δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επισήμως ο κατάλογος των θυμάτων του 23χρονου Νοτιοκορεάτη Τσο Σεούνγκ-Χούι, καθώς δεν έχουν αναγνωριστεί όλοι οι νεκροί. Ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό, μεταξύ αυτών είναι ένας Ισραηλινός καθηγητής, ρουμανικής καταγωγής, που είχε επιζήσει του Ολοκαυτώματος, δύο Λιβανέζοι φοιτητές, ένας Ινδός καθηγητής, ένας Περουβιανός σπουδαστής και μία Καναδή δασκάλα .
απο την news.ert.gr


σε μια μέρα μόνο:
σε 170 έφτασε ο συνολικός αριθμός των νεκρών και σε 200 των τραυματιών από τις επιθέσεις που σημειώθηκαν την Τετάρτη στη Βαγδάτη, μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση από τον ιρακινό πρωθυπουργό Νούρι αλ Μάλικι ότι το Ιράκ θα έχει αναλάβει ως το τέλος του έτους τον έλεγχο της ασφάλειας ολόκληρης της χώρας από τις ξένες δυνάμεις.
απο το e-go.gr


σε λίγα λεπτά μόνο:
ΤΕΣΣΕΡΑ άτομα έχασαν τη ζωή τους από επίθεση αγνώστων στον εκδοτικό οίκο Zirve στην περιοχή Μαλάτια στην Τουρκία. Οι δράστες έκοψαν το λαιμό τριών ανθρώπων μέσα στο κτίριο, ενώ ένα άτομο εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NTV.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία έγιναν συλλήψεις έξι υπόπτων, ενώ τα τουρκικά ΜΜΕ μετέδωσαν πως τα θύματα βρέθηκαν με δεμένα τα πόδια και τα χέρια.
Ο υπεύθυνος του εκδοτικού οίκου ανέφερε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ότι ο οίκος δεχόταν απειλές για τα βιβλία που εκδίδει, χριστιανικού κυρίως περιεχομένου
απο την Καθημερινή


Λόγοι ,αιτίες ,αναλύσεις ...δεν αρκούν,δεν φτάνουν!
Θα μου πείς : πάντα γίνονταν αυτά !...η οχι?
Σαν τα σκυλιά ...Οχι!







"DOGS" By Dan Witz


ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ

10 σχόλια:

η χήρα είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Kapetanios είπε...

Λογικό ή παράλογο δεν ξέρω .
Περίεργο ον πάντως είναι.

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Τι να σχολιασουμε εδω;
Καταστρεφουμε το ιδιο μας το ειδος,δολοφονοντας το.

ion είπε...

Δε βαριέσαι! Τι σημασία έχει;

Φαίνεται πως ένα τόσο τοις εκατό, καθώς λένε, πρέπει να πηγαίνει κάθε χρόνο κάπου… στον διάoλο σίγουρα, για να ανακουφίζονται ασφαλώς, οι άλλοι και να μη τους γίνονται εμπόδιο. Ένα ποσοστό. Αλήθεια, έχουν φτιάξει κάτι όμορφες… λεξούλες, ολότελα καθησυχαστικές κάτω από την επιστημονική τους αμφίεση. Από την στιγμή που γίνεται λόγος για ποσοστό, δεν υπάρχει πια καμία ανησυχία.

Αν όμως ήταν κάποια άλλη λέξη… τότε… ίσως να μην ήσουν και τόσο ήσυχος. Αλλά αν περνούσε και η Ντούνια με οποιονδήποτε τρόπο σ’αυτό το τοις εκατό; Στο σημερινό ή στο αυριανό;

Φιόντορ Ντοστογιέφσκι
Έγκλημα και Τιμωρία

(απο ένα παλιότερο μου post, που εξηγεί γιατί δεν μας σοκάρουν πλέον καθημερινές ειδήσεις σαν κι αυτές που αναφέρεις. Απλά νουμεράκια σου λέει..)

habilis είπε...

Για αυτεs τιs περιπτοσειs εχουμε ανοσια .Ασε που σπανε και την ρουτινα .Μακρια απο τον κωλο μαs ,και με 2 κουβεντεs αποτροπιασμου καθαρισαμε .Τωρα πουλαει ΄αιμα -σπερμα σαν θεαμα...

Ανώνυμος είπε...

marado πλακώσανε οι επισκέπτες και εσύ κλεισμένος έξω από το σπίτι δεν μπορείς να τους δεχθείς... Παιδιά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Κατά λάθος το blog κλειδώθηκε και δεν μπορεί να το ανοίξει ο μαραδό, αλλά μάλλον δεν σκέφθηκε ότι σχόλιο όμως μπορεί να αφήσει να σας ενημερώσει ότι μάλλον θα μετακομίσει στο wp, όπου έχει κάνει ήδη μία απόπειρα, αλλά περιμένει μπας και ξεκλειδώσει και τούτο ώστε να μεταφέρει και τα θέματα. Η μετακόμιση προέκυψε σαν ιδέα μετά το κατά λάθος κλείδωμα... Ο μαραδό κάνει νέα προσπάθεια εδώ:http://xeri.wordpress.com/ και ελπίζω να μη με μαλώσει που δίνω τη νέα διεύθυνση. Προς το παρόν είναι σε αλληλογραφία με την google μπας και ξεκλειδώσει τούτο

η χήρα είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

.....

Ανώνυμος είπε...

Νέο διεύθυνση για τον μαραδό ,μετακόμιση στο wordpress.
με βρίσκεται εδώ: xeri.wordpress.com

Ανώνυμος είπε...

xeri και marado το ίδιο πρόσωπο!!