24 Μαρτίου 2007

Το νήμα που μας ενώνει -Οαχάκα

Το νήμα δεν πρέπει να σπάσει γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει .
Αυτό το νήμα που μας ενώνει ,με τους ανθρώπους ,με την γνώση , με το παρελθόν ,με το παρόν ...με το μέλλον με το φανταστικό με το πραγματικό με την ίδια την ΖΩΗ !

Το κίνημα των δασκάλων
και η εξέγερση της Οαχάκα
ανοιχτή συζήτηση
με τον Ομάρ Ολιβέρα Εσπινόσα
μέλος του συνδικάτου των δασκάλων και της Λαϊκής Συνέλευσης των Λαών της Οαχάκα (APPO), συντονιστή του ραδιοφωνικού σταθμού του δασκάλων «Ράδιο Πλαντόν» και του Ζαπατιστικού Διδασκαλείου (Magisterio Zapatista), εκπρόσωπο των μελών της APPO που για 21 μέρες έκαναν απεργία πείνας στην Πόλη του Μεξικού


Σάββατο24 Μαρτίου 6 μ.μ.
Θεσσαλονίκη,
Πύργος Παιδαγωγικού

Διοργάνωση: Αλάνα, Ριζοσπαστική Κίνηση Εκπαιδευτικών, Αριστερή Ριζοσπαστική Παρέμβαση Παιδαγωγικού - Φοιτητικά Σχήματα, Ενωτική Αγωνιστική Πρωτοβουλία Γ' ΕΛΜΕ, Αγωνιστική Πρωτοβουλία Α' ΕΛΜΕ, Αγωνιστική Συνεργασία-Γληνός, Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών, Αντεπίθεση των εκπαιδευτικών, Κίνηση για την ανασυγκρότηση του ΕΣΥ

Δευτέρα 26 Μαρτίου, 7 μ.μ.
Αθήνα,
Πολυτεχνείο, αμφιθέατρο Γκίνη

Διοργάνωση:
* Αλάνα [ΑΛηλεγγύη, ΑΝτίσταση, Αξιοπρέπεια]
...στις Αμερικές των κινημάτων
* Συσπείρωση Πανεπιστημιακών

4 σχόλια:

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Μήπως έχουμε μιλήσει εδώ
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=141200#142063
;

marado είπε...

Μπορεί ,δεν θυμάμαι ,πάντως με την ευκαιρία το μπλόκ σου είναι όμορφο !

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Αμαν ήσουν ο θαυμαστής του Ντιεγκίτο, που νόμισα ότι είδα, σίγουρα θα είχες καταλάβει τι εννοούσα και ποιόν. Να 'σαι καλά!

Maya είπε...

Μπράβο ρε Μαραδό για τα θέματα που ανοίγεις! Εμάς μας έχουν φάει οι συναισθηματισμοί! Χρειάζονται κι αυτοί, αλλά αν δεν υπήρχαν και οι άνθρωποι που βλέπουν καθαρά... θα χανόμασταν οι υπόλοιποι μέσα στους βυθούς μας!