04 Φεβρουαρίου 2007

Μπάλα : η πουτάνα που δεν έχει νταβατζή



Μαραδό , γαύρος με εισιτήριο διαρκείας.
Το βράδυ της Τετάρτης , νύχτα κυπέλλου, δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να χειροκροτήσω ,αν και βρισκόμουν στο γήπεδο, την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ,
για αυτό το κάνω σήμερα μαζί με την ευχή ΄΄και στον τελικό’’, και στην Α εθνική.
Εξαιρετική ομάδα ,χωρίς κανένα κόμπλεξ απέναντι στον μεγάλο της αντίπαλο (και ηλικιακά) . Κρίμα που οι παράγοντες της αγαπημένης μου ομάδας δεν έδωσαν εισιτήρια στους Γιαννιώτες φιλάθλους(γιατί άραγε;) να χαρούν την επιτυχία της ομάδας τους από κοντά.
Όταν αυτές οι εκπλήξεις γίνουν συχνότερες , τότε θα μπορούμε να μιλάμε για πραγματική βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου…μέχρι τότε ανία και βαρεμάρα.
Για τον τον Ολυμπιακό ,δεν έγινε και η καταστροφή με τον αποκλεισμό από το κύπελλο , εξάλλου ένα ακόμη τρόπαιο δεν θα πρόσθετε τίποτα ,σε αντίθεση για την ομάδα αλλά και για την πόλη των Ιωαννίνων η πρόκριση αυτή είναι μια υπέρβαση που αν την διαχειριστούν κατάλληλα θα φέρει σημαντικά αποτελέσματα στο μέλλον.(άντε να αρχίσει και η κατασκευή της Ιόνιας οδού να αρθεί και ο άτυπος και ουσιαστικός αποκλεισμός).
Εκεί κάτω στο λιμάνι ,όταν μάθουν μερικοί να χάνουν από ισχυρότερους όσο και από υποδιέεστερους αντιπάλους τότε θα γίνουμε πραγματικά μεγάλη ομάδα ….
Το βράδυ της Τετάρτης ευχαριστήθηκα από το ποδόσφαιρο (στεναχωρήθηκα για την ομάδα μου), γιατί από πρίν δεν ήξερα την κατάληξη της ποδοσφαιρικής αυτής βραδιάς.Το πρόβλημα η ένα απο τα προβλήματα του ποδοσφαίρου μας είναι οτι τα αποτελέσματα είναι δεδομένα ..σύνήθως ,γνωστός ο πρωταθλητής κ.τ.λ.
Το στοιχείο της έκπληξης , η αβεβαιότητα , το άγνωστο του μέλλοντος κοντινού και μακρινού ,είναι που κάνουν την Ζωή αλλά και την Μπάλα γοητευτικές όμορφες ποθητές.!!!
Μπάλα ,η μόνη πουτάνα που δεν σηκώνει νταβατζή , κύριοι του ποδοσφαίρου πρόεδροι και παράγοντες ,και όσο επιμένετε στο νταβατζιλίκι τότε αυτή θα είναι ένα όμορφο αλλά άψυχο κορμί χωρίς οργασμούς.!!


Ο μόνος Νταβατζής που αγάπησε η Μπάλα

Δεν υπάρχουν σχόλια: