23 Φεβρουαρίου 2007

Χάρτινα και Τσιμεντένια Κουτιά

Ενα κουτί για τον καθένα !
Κάποιοι δεν έχουν που να κοιμηθούν τα βράδια και κάποιοι ,μάλλον οι περισσότεροι ,δανείζοντε για μια ζωή για να έχουν να κοιμούντε.Δεν είναι για το μόνο που δανειζόμαστε...και καταλήγουμε με ένα κουτί η μέσα σε ένα κουτί.

















Έχετε ποτέ σκεφτεί να κοιμηθείτε μια χειμωνιάτικη νύχτα στο δρόμο;
Στην Ελλάδα η άστεγη πραγματικότητα συμπολιτών μας αριθμός που τείνει να αυξάνεται επικίνδυνα κρούωντάς το καμπανάκι του κινδύνου. Η Αθήνα μεγαλώνει και αποκτά στοιχεία μεγαλούπολης και όποιος έχει ταξιδευσει στην δύση και στη ανατολή, δηλαδή όλοι ,αντιλαμβάνετε η πρέπει να αντιλαμβάνετε .
Σήμερα Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου η Μ.Κ.Ο<<ΚΛΙΜΑΚΑ>> μας καλεί να κοιμηθούμε μια νύχτα σαν άστεγοι σην Πλατεία Κλαυθμώνος απο τις 8:00 το βράδυ έως τις 8:οο το πρωί.
Πληροφορίες στο http://www.klimaka.org.gr
















Σκέφτεστε ένα καινούργιο δικό σας σπίτι;
Από 1η Μαρτίου 2007 θα ισχύσουν οι νέες αντικειμενικές τιμές των ακινήτων για τις εντός και εκτός σχεδίου περιοχές της χώρας, οι οποίες δόθηκαν την Πέμπτη στη δημοσιότητα.
Στις εντός σχεδίου περιοχές ο μέσος όρος των ανώτερων και κατώτερων τιμών αυξάνεται κατά 16%.
Για τις εκτός σχεδίου περιοχές ο μέσος όρος των ανώτερων και κατώτερων τιμών αυξάνεται κατά 37% για τα αγροτεμάχια και κατά 36% για τα κτίσματα των ακινήτων.
Περισσότεραhttp://www.flash.gr

2 σχόλια:

Dimitris Stefosis είπε...

Δεν το είχα δει "Το χέρι", έως τώρα... Και είναι πολύ ενδιαφέρουσες οι συχνότητες, στις οποίες εκπέμπει τούτο το ιστολόγιο...
Μια μικρή εξομολόγηση: πέρα από τη σοβαρότητα και το κοινωνικό όνειδος, όσον αφορά στο πρώτο θέμα και τον αυτονόητο έπαινο για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και τη γενικότερη δουλειά της "Κλίμακας", "ζήλεψα" την ευστοχία του τίτλου του κειμένου...

μαραδό είπε...

Σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια .
Μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω αυτό το ταξίδι στο διαδύκτιο, που πρόσφατα ξεκίνησα.